Hoe authenticiteit jouw business maakt of kraakt

Afgelopen week stuurde iemand mij een Facebook profiel door waarop mijn foto te zien was. Dit kan natuurlijk écht niet! Gelukkig is dit profiel inmiddels gerapporteerd en bestaat het niet meer. Dit zette mij echter wel aan het denken. Naast het kopiëren van een foto worden mijn teksten, uitspraken en e-mails namelijk ook steeds vaker gekopieerd. Vandaag ga ik hier dieper op in. Moet ik hier boos om worden? Moet ik dit zien als compliment? En wat zit hierachter?

In deze podcast vertel ik je alles over:
- Wat authenticiteit precies is en waarom het zo belangrijk is
- Waarom de lijn tussen jezelf laten inspireren en iemand kopiëren zo dun is
- Waarom een ander klakkeloos kopiëren je nooit verder gaat helpen
- De praktische tools waardoor jij daadwerkelijk jezelf kan zijn en uiten op jouw unieke manier
- Waarom een ander juist op jouw authentieke zelf zit te wachten

Luister naar de podcast:

Michela PulitiComment