De manier om met meer PLEZIER te gaan ondernemen

Ondernemen wordt ontzettend vaak gezien als iets dat MOEILIJK is. Zo zou je vooral in de eerste jaren KEIHARD moeten werken om hopelijk een beetje resultaat te behalen. Naar mijn idee klopt dit totaal niet en is het juist veel belangrijker om PLEZIER te ervaren bij wat je doet. Daarnaast weet ik uit mijn eigen ervaring dat ik met minder dan 40 uur per week werken alsnog succesvol kan zijn. In de podcast van deze week ga ik hier verder op in.

In deze podcast vertel ik je alles over:
- Waarom ondernemen helemaal niet lastig, zwaar of hard werken hoeft te zijn
- Het feit dat jij altijd ‘in het nu’ bent en de toekomst een illusie is
- Dat je meer vanuit vertrouwen in plaats vanuit schaarste mag gaan ondernemen
- Welke 3 praktische tips jij nu kan toepassen waardoor jij met meer plezier gaat ondernemen
- Dat jouw mindset bepalend is voor hoe jouw bedrijf loopt en dat jij dit altijd ZELF in handen hebt

Luister naar de podcast:

Michela PulitiComment