GELD! Je grootste vriend of je grootste vijand?

Deze podcast draait om een hot topic: GELD! Of het nu in negatieve of positieve zin is; er wordt enorm veel over geld gesproken. Iedereen heeft er een mening én heel veel mensen hebben een ongezonde relatie met geld. In deze podcast ga ik hier dieper op in. Hoe kijk ik tegen geld aan? Hoe kun je als ondernemer beter met geld omgaan? En wat is de beste manier van investeren?

In deze podcast vertel ik je alles over:
- Hoe ik zelf vroeger net aan rond kon komen en vervolgens in de WW belandde
- Hoe ik mijn geconditioneerde overtuigingen over geld om heb weten te draaien en hoe jij dit óók kan doen
- Welke investeringen je beter kunt vermijden én wat de allerbelangrijkste investering is die jij kunt doen
- Waarom jij nooit een beslissing enkel op basis van ‘geld’ moet maken en welke 2 vragen je hierbij wél verder gaan helpen
- Hoe ‘overthinking’ je allergrootste vijand kan worden en op welke manier jij dit patroon kan doorbreken

Luister naar de podcast:

Michela PulitiComment