Over mij

Wat zal er volgens jou gebeuren als jij een IJZERSTERKE mindset creëert? In 2016 ontdekte ik dit zelf. Dit was voor mij het jaar waarin alles veranderde en ik eerste stappen nam om van werknemer naar ondernemer te gaan; ik startte mijn eigen coaching business.

De jaren daarvoor had ik veel dingen gedaan waar ik ongelukkig van werd. Ik was bang om actie te ondernemen, liet negatieve gedachten vaak de overhand nemen en was erg onzeker over wat ik nu echt wilde met mijn leven. Door mij te verdiepen in mindset en positieve psychologie veranderde dit beetje bij beetje. Ik las talloze boeken, bezocht seminars en volgde diverse cursussen en opleidingen. Steeds meer werd ik mij ervan bewust dat het leven maakbaar is.

JOUW Mindset (de manier waarop je denkt en daar vervolgens naar handelt) is daarbij cruciaal.

Gedreven door mijn ambitie en daadkracht begon ik mij deze mindset eigen te maken. Ik rekende af met mijn beperkende overtuigingen, ontdekte mijn missie, ging aan de slag met mijn doelen, maakte een duidelijk plan en zette alles op alles om mijn eigen business te realiseren. Ik zag het voor me en wilde niets anders dan dat bereiken.

 
Michela Puliti Coach
Michela Puliti Coach

Door mijn ‘change in mindset’ ging ik in mijzelf geloven en wist ik, dat wanneer ik iets echt wilde, ik daar alles voor zou doen en het hoe dan ook zo lukken. Het ging niet vanzelf maar uiteindelijk is het mij meer dan gelukt. Want op dit moment:

- Voel ik mij een gelukkig en zelfverzekerd mens.
- Doe ik werk dat ik zelf gecreëerd heb en mijn allergrootste passie is.
- Omring ik mij enkel met positieve en gelijkgestemde personen.
- Verdien ik genoeg geld om het exact het leven te leven dat ik graag wil.
- Heb ik meer dan genoeg vrije tijd om te kunnen genieten van het leven.

Als ik jou iets wil meegeven is dat dat je zelf de verantwoordelijkheid hebt over je eigen leven. Jij bent de enige die kan bepalen wat jou echt gelukkig maakt, de enige die daar naartoe kan werken én de enige die die eerste stap kan zetten. Je hoeft maar 1 keer te beginnen om uiteindelijk jouw dromen te realiseren.

Dat is ook de reden dat ik, als gecertificeerd coach, jou help om die IJZERsterke mindset te creëren. Zodat jij, net als ik, jouw droom business gaat realiseren. Praktisch, no-nonsense en direct. Want dat is wie ik ben en hoe ik graag werk. Ik weet namelijk wat het voor je leven kan doen wanneer je voor 100% besluit om ook die switch te maken.

'It always seems impossible until it's done'.

Eén ding is zeker: je weet nooit hoe de toekomst zal lopen. Begin daarom & ontdek vanzelf tot hoeveel meer je in staat bent dan je van tevoren ooit had verwacht. De eerste stap is spannend, daarna ben je begonnen.

Let’s do it?

Michela Puliti Coach